Velkoobchod krobelomat

Zpracování osobních údajů

 

Kdo je správcem vašich osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost Krobelus s.r.o. se sídlem Masarykova 118, 664 42 Modřice, IČO: 26266245, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 40929.

Jaké osobní údaje zpracováváme, proč, a kde je uchováváme

  • U zákazníků e-shopu (www.vinologie.cz a www.krobelomat.cz) zpracováváme údaje nezbytné pro realizaci obchodního případu, konkrétně: e-mail, jméno a příjmení, adresu bydliště, telefonní číslo.
  • V případě vyplnění kontaktního formuláře zpracováváme e-mail, jméno a příjmení, telefonní číslo (v případě, že ho zákazník uvede). Tyto osobní údaje využíváme pouze pro odpověď na dotaz/poptávku.
  • Při návštěve webových stránek se zaznamenává IP adresa a další informace jako časová značka, zhlédnutá stránka.
  • Stránky využívají cookies a měření návštěvnosti. Tyto údaje využíváme ke statistickým účelům a jsou anonymní. Cookies můžete zablokovat v nastavení vašeho internetového prohlížeče. Blokováním cookies 1. strany může dojít k nefunkčnosti některých částí stránek.
  • Osobní údaje uchováváme po dobu 10 let nebo do vyžádání jejich výmazu. Některé osobní údaje uchováváme ve lhůtách dle dalších zákonných povinností (daňové a účetní předpisy a jiné zákonné předpisy). 

Měření zákaznické spokojenosti

Vaši spokojenost s nákupem (na e-shopu www.vinologie.cz) zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Remarketing

Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od společností Seznam.cz, a.s., Google Czech Republic, s.r.o., Facebook Ireland Limited. Ty nám umožňují ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamních sítích těchto společností. V rámci remarketingu nezískává naše společnost žádné vaše osobní údaje. Remarketing lze zablokovat zákazem cookies 3. stran v nastavení vašeho prohlížeče.

Odběratelé newsletteru

Toto zpracování probíhá u zákazníků na základě oprávněného zájmu správce na informování svých stávajících zákazníků, které lze kdykoli namítnout a ukončit tak zasílání e-mailem. V ostatních případech (obvykle vyplnění kontaktního formuláře) probíhá zpracování na základě souhlasu.

Udělením souhlasu formou zadání e-mailu do formuláře tedy poskytujete souhlas k tomu, abychom zpracovávali vaše osobní údaje dle dále uvedených podmínek. Poskytnutí e-mailu není povinné, nicméně bez něj nebude možné získávat newsletter.

Účelem tohoto zpracování je doručování newsletteru se zajímavostmi a tipy nebo s nabídkou produktů nebo služeb. Právním základem zpracování je tento souhlas.

Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 - („GDPR“).Zdravé stravování, s.r.o. bude vaše osobní údaje zpracovávat po dobu do odvolání souhlasu, které můžete učinit kdykoli na kontaktu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Odvolání je rovněž možné proklikem na konci každého e-mailového newsletteru. Odvolání souhlasu nemusí mít vliv na osobní údaje, které zpracováváme z jiného titulu než souhlasu, například údaje nutné pro realizaci aktuální objednávky stravy.

Máte právo na výmaz e-mailového kontaktu z aktivního adresáře a toto právo realizujeme automaticky odvoláním souhlasu. Samotný e-mail pak zůstává na seznamu blokovaných, aby nedopatřením nemohlo dojít k nevyžádanému zaslání.

Kdo má přístup k údajům

Zejména pracovníci společnosti Krobelus s.r.o. za účelem vyřizovaní vašich objednávek. Dále pověřujeme zpracováním osobních údajů další subjekty – zpracovatele. Zpracovatelům předáváme vaše údaje jen v případě, kdy je to nutné k zajištění služeb. Všichni zpracovatelé jsou vázání mlčenlivostí a dalšími smluvními zárukami.

Mezi zpracovatele patří:

  • MESENGER a.s., Libinská 3127/1, Praha 5, IČO: 27575896 (doručování balíků)
  • Uloženka s.r.o, Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4, IČO: 24299162 (doručování balíků)
  • Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211/I, Ejpovice, okres Rokycany, IČ: 63077051 (doručování balíků)
  • Reperio s.r.o., Černopolní 251/65, Brno, IČO: 29270715 (IT služby)
  • AB SOLUTIONS s.r.o., Za Olšávkou 365, Uherské Hradiště, IČ: 05237238 (IT služby)
  • ACTIVE 24, s.r.o., Sokolovská 394/17, Praha 8, IČ: 25115804 (IT služby)
  • Web4U s.r.o., Pravdova 837, Jindřichův Hradec II, IČO: 26058774 (IT služby)
  • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha, IČO: 02387727 (měření zákaznické spokojenosti)

Vaše osobní údaje nepředáváme mimo zpracovatele žádné třetí osobě nebo do třetí země. Jedinou výjimkou může být zálohování poskytovatelem hostingu nutné pro zajištění bezpečnosti dat.

Vaše práva

Máte právo dostat od nás přehled vašich osobních údajů, které máme a také právo žádat opravu nepřesných osobních údajů, namítat zpracování osobních údajů či žádat jejich výmaz, pokud by byly zpracovávány protiprávně. V tomto případě máte právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů.

Kontakty

S požadavky ohledně zpracování osobních údajů se můžete na nás obrátit e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo písemně na adresu společnosti (Krobelus s.r.o., Masarykova 118, 664 42 Modřice).

Pokud byste měli za to, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonně, můžete žádat omezení zpracování či vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů. V tom případě můžete také kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, www.uoou.cz.

Akce a nabídky

08.08.2018

Burčáky a mošty 2018 + plán rozvozu

AKTUÁLNĚ 30.8. – prodáváme mošty z Maďarska, odrůda Bianka od Zborovského, pavlovický bílý burčák Muller burčák Thurgau a červená Frankovka z Maršovic, další info v článku. Objednávejte na krobelomat.cz.

Pokračovat ve čtení »

Aktuální ceník

Ceník je k dispozici našim odběratelům.
Pro registraci klikněte zde

Kde nás najdete?

Masarykova 118, Modřice.

Certifikované vinotéky Pálavské vrchy

  • lisen kulata 140
     Vinotéka Líšeň
  • soud kulata 140
    Vinotéka U soudu
    Brno, Renneská ulice
  • cernovice kulata 140
     Vinotéka U Alberta
    Brno - Černovice
  • rybnicek kulata 140
    Vinotéka U rybníčku
    Brno, Štefánikova
  • komin kulata 140
    Vinotéka Komín
    Brno, Hlavní 122
  • jiraskova kulata 140
    Vinotéka Jiráskova
  • merhautova kulata 140
    Vinotéka Na konečné
    Brno, Merhautova
  • bystrc kulata 140
    Vinotéka Bystrcký mlýn
    Brno, nám. 28. dubna 48
  • Vinotéka Slatina
     Vinotéka Slatina